Kimonó és tornacipő

Nemrég egy hoszú hétvégét töltöttünk el Rómában. Próbáltam nagyon okosan pakolni, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak a ruháim. Ígyekeztem emiatt olyan doglokat pakolni, amelyek jól  harmonizálnak egymással. 
outfit_lene_zo_s.JPG
Ebben a laza hétköznapi rohangálós szettben ültem fel a repülőre. Nem véletlen a hosszú nadrág: elég fázós vagyok, és a repülőkön sokszor tud elég hideg lenni. 

kimono_kombik.JPG

Imádom a kimono-típusú darabokat, mert fázós vagyok. Adnak egy kis meleget, és akik már jártak nálam alkati tanácsadáson, azok biztosan tudják, hogy a függőleges vonalak az öltözködésben nyújtanak, mint ahogy a kiengedett kimono lobogása is.boyfriend_farmer.JPG

Ez jól kompenzálja a farmert. Az ugyanis boyfriend szabású, koptatott, rádásul fel van hajtva és csípőnadrág. Ezek az elemek mind megtörik az egységet és rövidítik az alakot. Csak arányos derékvonalú vagy hosszú alsótestű csajokon mutat jól ez az összeállítás igazán. Hosszú torzójú, rövid alsótestű lányoknak nem igazán ajánlom ezt a kombinációt, felhívja a figyelmet az egyenlőtlenségre. (Erről bővebben alkati tanácsadáson hallhatsz! )

Mindez alatt egy szűk tezenis basic trikó van. A szűkség fontos: a farmer is, kimono is laza szabású, ha a felsőm is az lenne, slampos lenne az összhatás.kombina_cio_sima_4es.JPG

Nagy kedvencem ez a régi, Stradivariusos slip-on cipő, ami a mintája miatt izgi. A kimono keleties témájához tökéletesen illik, de egy teljesen egyszerű hétköznapi szettet is feldob. Hajlamos vagyok basic (sima póló, sima farmer) dolgokba öltözni. Egy extrém cipővel bármit fel tudok dobni, még a legunalmasabb szettbe is meglesz a szemet vonzó fókuszpont!totebag_coach_keith_haring.JPG

Szeretek úgynevezett ‘tote bag’ fazonú táskákkal utazni. Nem kell bajlódni a nyitogatással a biztonsági ellenőrzésen, szépen befér az elötted lévő ülés alá a repülőn. Hátránya, hogy egy nyitott, zipzár nélküli fazon.
Az ilyen típusú táskákhoz általában egy kis, táskához rögzített neszeszer-szerűség is jár. Ezt mindig használd ki, ide tedd a fontos dolgokat, mert ha egy ügyes tolvaj bele is tud nyúlni a táskádba, ha behúzod a kis zsebes tartóba a fontos dolgokat, azokat nem éri el!

Ruhák képei:
Trikó - Tezenis, 'Szögletes Nyakkivágású Trikó' 2290 ft
Kimono a képen- Zara .  Akínai negyedben vettem ez enyém, nagyobb kínaiba is biztosan találsz jókat!
Táska - Tote bag fazon, az enyém most Coach - bármelyik boltban találsz hasonló fazont három perc alatt!
Cipő - Stradivarius, aktuális kollekció. Hasonló, mint amit én viselek, ami szintén stradi. Ha leárazva találok majd ebből az újabb verzióból a méretemben, tuti veszek, mert imádom ezt a díszített slip-on fazont!

Boyfriend fazont kevésbé talàlsz mostanában, talán a Zarában. De tippre 5 perc alatt találsz egyet egy nagyobb hádában, vagy veszed meg egy vintage boltban. De bàrmilyen, számodra előnyös farmert viselhetsz!

FUN FACT:   ha jól megfigyelitek, dupla szemüveg van rajtam: a dioptriás, hogy jól lássak, rajta meg a napszemüvegem. Extrém vékony fejem van, kihívás az ideális szemüveg és a napszemüveg kiválasztása. Kontaklencsém nincs, mert nagyon hisztis és érzékeny a szemem, dioptriás napszemüvegből meg eddig számomra bénákkal találkoztam csak. Bár nem erős a lencsém, sokszor zavar a homály. Meg akartam műttetni a szemem, de azt mondták, túl kockázatos az én szaruhártyámmal. A szememet meg nem kockáztatnám, mivel az az egyik munkaeszközöm.
Ígyhát marad a dupla-szemüveg kombó, amivel néha sikerül mosolyt is csalnom az emberek arcára!

agihuszka.hu

instagram: agihuszka_style

facebook: @agihuszkastyle


A bejegyzés trackback címe:

https://agihuszka.blog.hu/api/trackback/id/tr5414061015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Agi Huszka Style

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása