Szilveszteri glitter és flitter - a cipődön!

A karácsonyi őrületnek vége, nyakunkon a szilveszter. Őszinte leszek: az évek alatt elegem lett a kötelező bulizás intézményéből és a szilveszteri partikból, így semmi különlegeset nem indít el bennem a szilveszteri buli gondolata. 
Bár egy dolog biztos: ez az az éjszaka, amikor szemtelen mennyiségű flittert viselhet az ember anélkül, hgy bárki is furcsán nézne rá!

Csillámos ruhát, bézert, mellényt viselni ma már nem olyan nagy dolog. Bármelyik fast-fashion boltba találni párat, főleg így az ünnepek alatt. Az új kedvenceim viszont a csillámos cipők. Egy flitteres lábbeli ugyanis nem csak az ünnepi viseletekhez társítható, de a legunalmasabb, legfeketébb szettet is fel tudja dobni egy kis csavarral! Így nem csak szilveszterre ajánlok beszerezni egy érdekesebb darabot.

Szerencsére ebben a szezonban bőven találni glitterrel borított cipőket, a legkülönbözőbb formákban és sarokmagassággal. Most pedig a legtöbb boltban elkezdődött a 'sales' időszak, így több márka is leárazta a csili-vili cipőit. Nézzünk pár darabot, amit te is beszerezhetsz!

A nem túl magas éksarkú

Ezzel a cipővel régóta szemezek a Bershka oldalán. A sarokmérete pont megfelelő ahhoz is, hogy ne csak 1-2 óráig legyen kényelmes. A hegyes orra inkább kecsessé teszi, mint bumszlivá, bár arra fel kell készülni, hogy nagy méretben kicsit csónakhatást kelthet ez a model. Csak ez tartott eddig vissza, hogy a 40-es lábamra vegyek egy ilyen pár cipőt.
csillamos_eksarku.png

3500 forintos áron tiéd lehet a csillámos csodacipő link

 

A csillámos tornacipő

Elsőre furcsának tűnhet egy ilyen cipő, hiszen két teljesen eltérő dolog keveredik rajta. A sima gumitalp egyszerű sportossága és a glitterek együtt egyesek számára már furává teszik ezt a cipőt. Pedig milyen jól fel tudja dobni egy ilyen érdekes cipő a sima farmer-poló kombinációt!csillamos_tornacipo.png

3500 forintba kerül ez a cipő is, ennyiért megéri kisérletezni! link

 

A csillogós tűsarkú

Az éksarok és a sportos alapforma mellett ne felejtsük el a tűsarkúkat sem. Talán így a legegyszerűbb feldolgozni ezt a sok csillogást. Egy ilyen cipő simán elmegy egy alkalomra mág azok számára is, akik kevésbé nagy rajongói ennek a csillámló trendnek. Pláne ebben a finom, rózsaszínes árnyalatban. Így ez a pár cipő sokkal visszafogottabb hatást kelt, mint az előző két darab!csillamos_magassarku.png

4990 forintot kérnek el ezért a boltban. link

 

A rohangálós bokacsizma

Nem csak egyszinű csillám kerülhet a cipőre! Ez a színes glitterrel bevont csizma sem mindennapi darab. Farmerrel vagy fekete nadrággal, harisnyával is hordható, sőt, igazából bármilyen színnel, ami visszaköszön a csillámok között!
csillamos_bokacsizma.png

Most 6990 forintért a tiéd lehet. link

További modelleket találsz még például a Stradivariusban: ezüst csillámos bokacsizma 

És kisányoknak a Zarában: lapos glitteres bokacsizma

Vagy furcsa színben a Reservedben is: zöldes glitteres furcsaság

 

Amire fel kell készülnöd

Egy biztos, ezek a cipők nem a tartósságukról híresek. Minden darab műbőr, a ráragasztott glitterek pedig nem maradnak meg örökre, könnyen le tud kopni a felső réteg. Azonban ha ügyes vagy, egy színben passzoló csillámos körömlakkal ki tudod javítani a kopásokat!

A másik fontos dolog: a fast fashion boltokban kapható cipők nem a legkényelmesebbek. Nem cipészmesterek keze alatt születnek meg. Tömeggyártásban, általában silányabb minőségű anyagokból és kevésbé ergonómikus kilalakítással készülnek. Ezt mindenképpen érdemes észben tartanod!

Ha pedig kedvet kaptál ahhoz, hogy egy megunt cipőd alakítsd át, a youtubeon találsz inspirációt:

https://www.youtube.com/results?search_query=diy+glitter+shoes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agihuszka.blog.hu/api/trackback/id/tr7313528119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Agi Huszka Style

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása