Csajos bakancs és pörgős szoknya

Már majdnem megérkezett a tavasz, de még úgy gondolta a tél, hogy rúg belénk egy utolsót.
Hoztam egy kis inspirációt erre az átmeneti időszakra. 

a_gi_feb_4_3_of_95_copy_1.JPG

Jó, ha még nem raktad el a szövetkabátod! Mégha vastag tollkabátra már nem is lesz szükség, az elkövetkező 2-3 napban azért kell valami, ami jobban véd a hidegtől. Gyönyörű nappali, napsütéses időben simán járkálhatsz kigombolt kabátban!

A kabát egy kicsit extrább darab: a fekete szövetkabát lehet nagyon unalmas műfaj, ezért ilyen darabokból szeretek olyat venni, amiben van valami extra. Ennek a kabátnak vállmegoldása és a soros gombolása is a katonai vonalat idézi, így sokkal izgalmasabb mint egy sima, egyszerű szabású fekete kabát. 

A szoknya A-vonalú, pörgős, derékon ülő darab, amit övvel szoktam feldobni. Az ing pedig visz egy kis színt az egészbe, és piros alapon fehér szivecskékkel még vidámabb érzetet kelt. A fejpánt zöldje is színesíti a fekete szettet. 

Fontos azért szem előtt tartani egy ilyen sötét szettnél az ember színtípusát: én sötét tél színtípusba tartozom, az egyetlen típusba, amelynek az alapszíne a fekete és jó, ha a ruhatárába a sötét árnyalatok dominálnak. Az én típusomon kívül másoknak lehet, hogy túl sok lenne a fekete!

 A cipő egy csinos bakancs. Ebben a szezonban rengetegféle bakancsot találhattok a boltokban. Mindenféle anyag, minta, díszítés, sarokmegoldás közül választhattátok ki a nektek legjobban tetszőt.

Én ezt a magassarkú darabot a Zarában 'lőttem' a nyári leárazás vége felé. Mindig érdemes nyitott szemmel járni, és lecsapni a tuti darabokra, akármilyen szezonban is vásárolsz!

Kabát, szoknya, öv: Stradivarius (régi kollekció, már sajnos nem kapható)
Ing: Topshop (Háda)
Fejpánt: C&A
Cipő: Zara
Táska: Furla Elena


Képek: Gergely Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://agihuszka.blog.hu/api/trackback/id/tr3813742104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Agi Huszka Style

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása