Fucsovics, Brady, pöttyös zokni
Ausztrál Open után, SuperBowl elé, stílusos és okos férfiaknak

Nagyon sokat hallom férfiaktól, hogy olyan ruhatárat akarnak összeállítani, amiből különösebb gondolkodás nélkül tudnak reggelente öltözködni. Nem akarnak azon töprengeni, hogy melyik öltönyt viseljék vagy éppen vegyenek-e nyakkendőt ahhoz a partnerhez, akivel holnap találkoznak. A készülődés és a szekrény előtt való toporgás a lányoknak való.

Ugyanezek a férfiak sokszor igen határozott véleménnyel vannak arról, hogy kedvenc csapatuk és sportolójuk milyen taktikával tudna győzni a soronkövetkező meccsen. Például Fucsovics Marcinak az ellenfél fonákjára kéne játszania, több szerva-röptével rövidítenie a játékokat vagy éppen kitartó alapvonal-játékkal fárasztania.

fucsovics-marton-24_hu.jpg

Most meg azon megy az okoskodás, hogy a Patriotsnak sem lesz könnyű dolga vasárnap, mert Tom Brady kézsérülése és Gronkowski agyrázkódása miatt a futásokat kéne erőltetni, de az Eagles pont a futás elleni védekezésben volt a legereményesebb az alapszakaszban, és általában ők helyezik az egész ligában a legtöbb nyomást az ellenfél irányítóira.

belichick_brady_bostonglobe.jpg

Ezek a sportolók rengeteg időt töltenek videózással meccs előtt, hogy az ellenfél gyengeségeire és saját erősségeikre építhessék fel taktikájukat, ennek fényében választhassák ki a kezdő játékosokat vagy éppen pihentessék azokat. Nem csoda, hogy annyit készülnek, hiszen ez a munkájuk, ebből élnek.

belichek_engadget_com.jpg

Nos, uraim, a felkészülést nemcsak az Ausztrál Open nyolcaddöntője vagy a SuperBowl előtt nem lehet megspórolni. Akinek egy kicsit is függ a munkájában a sikere a megjelenésétől, annak ugyanúgy végig kell gondolnia azt, hogy kire és milyen benyomást akar tenni a holnapi találkozók és megbeszélések alkalmával.

Nem veszünk fel - amúgy divatos - pöttyös zoknit aznap, amikor egy beosztottnak kell felmondanunk. Nem érkezünk luxusautóval arra az ártárgyalásra, ahol azt kell bizonygatnunk, hogy már így is szinte haszon nélkül dolgozunk. Nem veszünk fel könnyen gyűrődő anyagú inget akkor, amikor fél napos utazás vár ránk a megbeszélés előtt.

pexels-photo-450212.jpeg

A profi sportolókat edzői stáb segíti ebben a felkészülésben. Az üzletembereknek szintén saját edzői stábot kell kialakítaniuk, ha a legjobbat akarják magukból kihozni. A tudatosságban a coach, a fizikai fittségben a személyi edző, az ápoltságban a kozmetikus és a fodrász, a megjelésben pedig a személyi stylist tud segíteni.

Fucsovics Marci és Tom Brady nem azért készül minden nap a Sávolt Attila és Bill Belichick vezette edzői csapattal, mert már megengedhetik maguknak. Azért tartoznak a legjobbak közé, mert a legjobb szakemberek és tanácsadók segítik őket. Ez pontosan így működik a mi életünkben, a stadionoktól távol, a tárgyalótermekben is. És messze nem kell annyi időt szánni a felkészülésre, mint a sporthírek olvasgatására és megvitatására.

Amúgy meg Fly, Eagles Fly! ;)

agihuszka.hu

agi huszka style

képek: pexels, bostonglobe.com, 24.hu, hosszabbitas.hu, engadget.com

A bejegyzés trackback címe:

https://agihuszka.blog.hu/api/trackback/id/tr5313625660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Agi Huszka Style

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása